Φανοποιία

Έμπειροι τεχνικοί - Εγγυημένο αποτέλεσμα

Στο Zanias Center έχοντας πάντα σαν γνώμονα την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, στο τμήμα Φανοποιείας που διαθέτουμε, παρέχουμε σε σας μια μονάδα που αξιοποιεί τις πιο προηγμένες μεθόδους και τεχνικές, η οποία πλαισιώνεται από ιδιαίτερα έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς.  Γίνονται οι όποιες διορθωσεις και επισκευές απαιτούνται για να εχει το αυτοκίνητο σας  εγγυημένο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα κατά την παράδοση του σε σας.

Στο φανοποιείο μας  αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε από την πιο μικρή υλική ζημιά, μέχρι την πιο μεγάλη, στο δικό σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας.

Προσπαθούμε πάντα να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές, αναλογιζόμενοι  το δύσκολο οικονομικά κλίμα των ημερών μας. Μέλημα μας είναι οι υπηρεσίες μας να παραμένουν υψηλής ποιότητος, ενώ το κόστος  για σας να συγκρατείται στο χαμηλότερο δυνατόν επίπεδο.Στόχος μας ειναι η τέλεια συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας μετά την επισκευή του. Παρέχουμε ποιοτική δουλειά σε:

. Ευθυγράμμιση – Τράβηγμα σασί
. Ηλεκτροπόντα
. Προστασία κατά της σκουριάς

Επίσης αναλαμβάνουμε και την επισκευή πλαστικών μερών του αυτοκινήτου – προφυλακτήρες, μάσκες αλλά και ψυγεία.

Σε κάθε εργασία μας παρέχουμε εγγύηση υλικών και εγγύηση επισκευής.

Ακόμη αναλαμβάνουμε την απ ευθείας εισπραξη των εξόδων  από ασφαλιστικές εταιρείες , με μία απλή δική σας εξουσιοδότηση. Έτσι γλυτώνετε το τρέξιμο, την αναμονή και την αγωνία.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας φροντίσουμε.